Den perfekte balance

Vil du forbedre din besætning med sunde køer, der også er effektive? Frugtbare køer, der lever længe med en højere livsydelse og færre sundhedsmæssige problemer?  Vil du samtidig spare penge på dyrt foder, da din besætning effektivt producerer mælk med suveræne fedt- og proteinprocenter? CRV hjælper dig med at opdrætte køer, der genererer mere indkomst og reducerer dine omkostninger.

 

“En høj balance mellem sundhed og effektivitet er nøglen til et bedre liv for køer, landmænd og verden omkring os.”

 

CRV handler ikke kun om sundhed og effektivitet, det handler om balancen mellem de to, der er det, der gør CRV til verdens førende inden for sundhed og effektivitet. CRV fokuserer på en række avlsværdier, der giver dig mulighed for at målrette sundheds- og effektivitetsegenskaber i din avlsstrategi. Disse avlsværdier er opsummeret i to brugervenlige indekser: CRV-sundhed og CRV-effektivitet.

 
Kontakt os
 

CRV Sundhed > Mere udbytte mindre arbejde

Med de bedste tyre til CRV Health vil du opdrætte køer, der let bliver drægtige, har sunde klove og lider mindre af mastitis. Dine køer kalver lettere og vil være mindre modtagelige for ketose.

 

CRV Effektivitet > bedre resultater med mindre arbejde

Med de bedste tyre til CRV-effektivitet opdrætter du en besætning, der er mere produktiv, har en højere levetid og en højere fodereffektivitet. Resultatet er en højere effektivitet, mens du også bidrager til lavere metan emissioner.

 

Om CRV

Siden 1874 har vi været overbeviste om, at bedre køer fører til et bedre liv for landmænd, deres besætninger og deres miljø.

 

CRV Fakta

 

Kontakt din lokale distributør
CRV arbejder tæt sammen med BREEDnCARE i Danmark. De kan tilbyde dig tyreporteføljen og relaterede tjenester.

Kystvejen 11, Store Anslet
Haderslev, Denmark

 

TLF: +45 86 88 63 75

EMAIL info@breedncare.dk